Ciastek3214
Junior Member
Wioski są bardziej umiastowione od warszawy.
Racja...
Sosnowczan?
Wioski są bardziej umiastowione od warszawy.
Oj przegielo sie na weekend. Siostra miala osiemnastke, tak wiec przyjechalem grzecznie liczac na normalne spotkanie (taka impreza bardziej rodzinna miala byc), ale no w Polsce nie da sie normalnie usiedziec przy kawce i torcie. Uznalem, ze trza spic chlopa siostry (taki tam waziutki hipsterek) i syna chrzestnego jej. No to na trzech obalilismy trzy soplice orzechowe (idac do sklepu po trzecia prosilismy o ksiedza robaka i pani o dziwo wiedziala o co kaman). Po wszystkim chrzestny wzial mnie posadzil do stolu i odkrecil czysta i dalej nie pamietam. On ma leb nie do zajechania, gornik z dwoch pokolen, po skonzeniu flachy odpalil faja i odkrecal nastepna (szukajac kolejnej ofiary, bo ja juz uznalem ze najlepiej zasnac z lbem na stole).Ogolnie to nastepnego dnia bylem martwy, a tu jeszcze rowerem trza bylo z wiochy dojechac do miasta na pociag do Wrocka.
Ale mission complete, hipster zarzygal swoje buciki i rurki.
What?CZEMU JESTEŚ MNĄ?
What?
Ktos tutaj oglada skoki?
Ale jaja wczoraj co.
Szczęśliwego Nowego panowie.
Nieźle. Naprawdę nieźle. Osobiście sam nie oglądam, ale ciężko w internetach nie usłyszeć o tym.
Kolejne złoto, panowie. Jeszcze tylko Stoch i mamy 4 zajebiście piękne medale. W międzyczasie żegnam was bo czeka mnie ban.
Nie głosowałem, wszyscy chuje.
kurva mach. ya che cocham. bardzo dobje. no rosemech popolsku? pesda yesyetch. i need to learn how to write in polish. i can understand it pretty fluently, but write it down or read.. yea i'm lost.
Sent it to my mother to decode. Just for me it's enough. I'm 100% polish, parents came to the states in the 70's, popped me out in 83. Spoke polish to me my whole life, still do, yet I still regret not learning it.Yak dla mnye wystarchy
I just want to say that Poland's biggest contribution to the world has been this badass mother fucker
Thank god Poland exists and that it gave us this guy, thank you
Sent it to my mother to decode. Just for me it's enough. I'm 100% polish, parents came to the states in the 70's, popped me out in 83. Spoke polish to me my whole life, still do, yet I still regret not learning it.
I went to Poland in 94 had a blast, beautiful country. What's my best way to learn how to write/read polish? Or even to speak it. I can understand polish,but can't speak it or read it . If that somehow makes sense.
Plan on doing a Europe trip next year, would love to see my relatives again.
Come to Silesia, I'll welcome you like a brother.
Technically, that's Germany, though.
Scheiße, Sie erkennt mich!
Czy coś w tym stylu.
Chciałem powiedzieć coś w stylu "Cholera, odkryli mnie!", ale bycie ślązakiem czyni mnie Niemcem z dyskontu.
Skoro temat po części odnowiony czemu by czegoś z tym nie zrobić? Będę codziennie postował jeden kawałek polskiej, dobrej muzy.
Na dziś: Czesław Niemen - Człowiek jam newdzięczny (20 minut trwa)
Czekam na SBB.
Dupa!
That's my only contribution to this thread for another year. Until then!
To jutro dam, rozmawiasz z największym fanem SBB na całej naszej pięknej Ziemi
Tylko który kawałek dać!? Cholera jasna, tyle ich jest! Return To The South z Karlstadu? Z których krwi krew moja? W kołysce dłoni Twych? Wołanie o brzęk szkła? Memento z banalnym tryptykiem? AAAAAAAAAAAA!
Zaintrygowałeś mnie. Właśnie puściłem sobie kilka ich kawałków na Spotify. O ile wokal jeszcze mnie nie przekonał, tak muzyka jest po prostu boska.
To puść ten kawałek od 6:30 i powiedz mi co o tym sądzisz.
A kiedy będzie Kazik?
To jutro dam, rozmawiasz z największym fanem SBB na całej naszej pięknej Ziemi